همزمان با شروع هفته جهانی فضا، شبکه آیو جهان بین در تلویزیون اینترنتی آیو با موضوعاتی همچون فضانوردی و ستارهشناسی، رصد ماه، بارش شهاب سنگ ها، مریخ نوردی، فضاپیماها و … راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی آیو، آغاز هفته جهانی فضا برای علاقه مندان به برنامه های فضانوردی و ستاره شناسی با اتفاقی بسیار ویژه همراه شده است و علاقه مندان این جهان شگفت انگیز می توانند از طریق شبکه «آیو جهان بین» تلویزیون اینترنتی آیو، به صورت رایگان، بیننده برنامه های متنوع و گوناگون آموزشی، علمی، گفتگو محور، تحلیلی، پخش های زنده با موضوع رویدادهای فضایی باشند.
برنامه های شبکه آیو جهان بین
آغازتوان به ویژه برنامه های پخش زنده رصد ماه، مرزهای بیکران فضا، زندگی در ایستگاه فضایی، پخش تصاویر ماهواره ای بین الحرمین کربلا، کارگاه آینده انسان در فضا، کارآگاهان فضایی، نقش فناوری های نوین در توسعه کاربردها و خدمات فناوری فضایی، بررسی ابعاد حقوقی منظومه های ماهواره ای بزرگ، معرفی اقتصاد نوین فناوری فضایی، سفر فضایی با موشک ها، نقش ماه در حیات و اقلیم کره زمین و.. با حضور کارشناسان خبره، اشاره کرد.
پخش فیلم ها، مستندها و سریال هایی با موضوع فضا و نجوم از دیگر بخش های جذاب شبکه «آیو جهان بین» است که هر روزه و در ساعات مختلف از این شبکه پخش می شود
وظایف سازمان فضایی ایران
از جمله وظایف شورای عالی فضایی، سیاستگذاری و تعیین خطوط کلی نظام در امر فضا میباشد و سازمان فضایی ایران نیز وظیفه اجرای این مصوبات را عهدهدار خواهد بود. از آنجایی که تصمیمات متخذه از سوی شورای عالی فضایی فراگیر بوده و دارای ابعاد داخلی و بینالمللی میباشد به تبع آن وظایف سازمان فضایی ایران نیز بسیار خطیر و فراگیر خواهد بود. آشنا ساختن هر چه بیشتر آحاد جامعه و مسئولان و برنامهریزان کشور از دستاوردهای بشر در زمینه فناوری فضایی و کاربردهای آن در ابتداییترین و بدیهیترین نیازهای روزمره تا پیشرفتهترین آنها از مهمترین وظایف این سازمان میباشد. بطور مختصر باید تاکید کرد که مدیریت فعالیت های حاکمیتی توسعه فناوری فضایی و استفاده صلح آمیز از از فضاء ماوراء جو به عهده سازمان فضایی ایران می باشد.
ذکر این نکته ضروری است کشور ما در تداوم راهی که در گذشته داشته است همواره در تلاش است تا از دستاوردهای علمی بشر در مقاصد صلحآمیز و بهبود وضع زندگی عموم مردم بهرهبرداری نماید و در این راه با کشورهای و مجامع بینالمللی در تعامل بوده و خواهد بود. عضویت داشتن در مجامع بینالمللی مرتبط با این هدف از جمله کمیته استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (COPUOS) و سازمان همکاری های فضایی آسیا و اقیانوسیه (APSCO) و …موید این مطلب میباشد.